Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sas van Gent

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Sas van Gent kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij praktische informatie over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop vergelijk je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Sas van Gent en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-sas-van-gent

Alarminstallatie Sas van Gent laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sas van Gent? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier markeer je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sas van Gent en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Sas van Gent?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in direct regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Terneuzen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 – €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €2350,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1100,00 tot +/- €2500,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Sas van Gent.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sas van Gent (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sas van Gent. Zij hebben ervaring met merken als Pikt-O-Norm en Eurosafe. Of bekijk bedrijven en installateurs in Philippine, Westdorpe, Zaamslag en Hoek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Sas van Gent te beperken. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Sas van Gent vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch, Somfy of Eve, Eufy, Netamo, Yale, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Sas van Gent?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Sas van Gent voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1300,00. De normale prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt de medewerker wat er rondom het huis gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist neemt contact op met de bewoners bij een noodgeval Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Zoek je haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera vanaf €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Sas van Gent.


Postcodegebied: 4550, 4551

Plaats een reactie