Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lijnden

Door het installeren van een alarmsysteem in Lijnden voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we praktische info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Lijnden en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-lijnden

Alarminstallatie Lijnden plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lijnden? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie maak je een plan welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lijnden en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Lijnden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts uit de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Haarlemmermeer beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €2200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 tot €1850,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1100,00 tot €2700,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Lijnden.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lijnden (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Toch, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lijnden. Zij kunnen je helpen met merken zoals Consul en Betty. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Ouderkerk aan de Amstel, Loosdrecht, Badhoevedorp en Halfweg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Lijnden te limiteren. Check ook extra informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Lijnden vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, TP-Link, Foscam, Somfy & Arlo, Eve, Yale, Netamo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Lijnden?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Lijnden voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €1475,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals een beveiligingscamera of brandmelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist wat de situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €40,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, lichtalarm. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Liever maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Lijnden.


Postcodegebied: 1175

Plaats een reactie