Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Badhoevedorp

Door middel van een alarmsysteem in Badhoevedorp verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. In onze keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Badhoevedorp en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-badhoevedorp

Alarminstallatie Badhoevedorp laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Badhoevedorp? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo markeer je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Badhoevedorp en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Badhoevedorp?

Vraag offertes op bij vakmannen uit jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Haarlemmermeer houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot €1700,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde sensors, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1450,00 tot circa €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Badhoevedorp.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Badhoevedorp (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel ontdek je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Badhoevedorp. Zij werken met gangbare merken als Invoxia en Hikvision. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Lijnden, Ouderkerk aan de Amstel, Halfweg en Zwanenburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Badhoevedorp te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Badhoevedorp vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, EZVIZ, Foscam, D-Link of Arlo, Netamo, Eufy, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Badhoevedorp?

De kosten van een slim alarmsysteem in Badhoevedorp voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €975,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt een medewerker meteen of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €150,00 per camera. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Badhoevedorp.


Postcodegebied: 1170, 1171

Plaats een reactie