Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ouderkerk aan de Amstel

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Ouderkerk aan de Amstel beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp vind je populaire info over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder doorzoek je op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Ouderkerk aan de Amstel en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-ouderkerk-aan-de-amstel

Alarminstallatie Ouderkerk aan de Amstel aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ouderkerk aan de Amstel? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor kom je erachter welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, E-mail, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Ouderkerk aan de Amstel?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw buurt

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Ouder-Amstel hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot wel €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot wel €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2850,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Ouderkerk aan de Amstel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ouderkerk aan de Amstel (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder tonen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ouderkerk aan de Amstel. Zij werken met gangbare merken als S.O.S. en Ecoline. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Loosdrecht, Kortenhoef, Lijnden en Badhoevedorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Ouderkerk aan de Amstel te beperken. Lees ook meer info over Rookmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Ouderkerk aan de Amstel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy, TP-Link of Arlo, Yale, Netamo, Eufy, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Ouderkerk aan de Amstel?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ouderkerk aan de Amstel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1275,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, extra opties zoals camerabeveiliging of gasmelder, de grootte van de woning en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €45,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €225,00 per aansluiting. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Ouderkerk aan de Amstel.


Postcodegebied: 1190, 1191

Plaats een reactie