Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kortenhoef

Door middel van een alarmsysteem in Kortenhoef kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we uitgebreide informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Kortenhoef en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-kortenhoef

Alarminstallatie Kortenhoef laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kortenhoef? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier ontdek je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kortenhoef en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Kortenhoef?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Wijdemeren houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 tot wel €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €1650,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1500,00 – €2300,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Kortenhoef.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kortenhoef (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kortenhoef. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Betty en Ring. Of klik door voor bedrijven en installateurs in s-Graveland, Ankeveen, Loosdrecht en Ouderkerk aan de Amstel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de kans op inbraak in Kortenhoef te limiteren. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Kortenhoef vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, D-Link, Foscam, Somfy & Hombli, Eve, Arlo, Yale, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Kortenhoef?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Kortenhoef voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 en €800,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €50,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €200,00 per unit. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Kortenhoef.


Postcodegebied: 1231, 1240, 1241

Plaats een reactie