Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Graveland

Dankzij een alarmsysteem in s-Graveland voel je je een stuk veiliger thuis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij onraad en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp tonen wij uitgebreide informatie over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in s-Graveland en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-s-graveland

Alarminstallatie s-Graveland laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator analyseert de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Graveland? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan weet je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Graveland en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in s-Graveland?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Wijdemeren laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat batterijen op kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €2150,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1025,00 tot +/- €2400,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1300,00 tot circa €3000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in s-Graveland.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, ID, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Graveland (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Graveland. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Holland Safety en Takex. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Ankeveen, Abcoude, Kortenhoef en Loosdrecht.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in s-Graveland te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf s-Graveland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, D-Link of Hombli, Arlo, Eufy, Netamo, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in s-Graveland?

De kosten van een goed alarmsysteem in s-Graveland voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1050,00. De echte prijs hangt af van het soort systeem, extra opties zoals camera’s of rookmelder, het soort woning, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur s-Graveland.


Postcodegebied: 1243

Plaats een reactie