Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wehe-den Hoorn

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Wehe-den Hoorn voel je je een stuk veiliger thuis. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs lees je betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Wehe-den Hoorn en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-wehe-den-hoorn

Alarminstallatie Wehe-den Hoorn plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wehe-den Hoorn? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wehe-den Hoorn en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Wehe-den Hoorn?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Het Hogeland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. Tevens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot +/- €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 tot +/- €1850,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €2000,00 tot wel €2950,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Wehe-den Hoorn.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wehe-den Hoorn (juni 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht check je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wehe-den Hoorn. Zij werken met gangbare merken als Nauta en Lampertz. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Zuurdijk, Leens, Schouwerzijl en Mensingeweer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen praktische tips om de kans op inbraak in Wehe-den Hoorn te verminderen. Check ook extra informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Wehe-den Hoorn vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, TP-Link, Bosch & Netamo, Arlo, Eufy, Hombli, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Wehe-den Hoorn?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Wehe-den Hoorn voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1300,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €35,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per aansluiting. Wil je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Wehe-den Hoorn.


Postcodegebied: 9964

Plaats een reactie