Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kamperland

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Kamperland beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast bekijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Kamperland en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-kamperland

Alarminstallatie Kamperland laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kamperland? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kamperland.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Kamperland?

Vergelijk tarieven van specialisten uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Noord-Beveland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 oplopend tot €1250,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1150,00 tot wel €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade sensoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 tot +/- €1900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kamperland.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kamperland (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kamperland. Zij werken met gangbare merken als X-Gen en Western Digital. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Geersdijk, Oostburg, Wissenkerke en Colijnsplaat.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kamperland te limiteren. Lees ook meer info over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Kamperland vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, Somfy, EZVIZ, Bosch + Netamo, Arlo, Yale, Eve, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Kamperland?

De kosten van een slim alarmsysteem in Kamperland voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1175,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het soort alarm, de extra opties zoals camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt analyseert een operator of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €50,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een verdachte poging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Alternatieven zijn o.a.: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €175,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Kamperland.


Postcodegebied: 4493

Plaats een reactie