Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wissenkerke

Dankzij een alarmsysteem in Wissenkerke voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs vind je praktische informatie over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Wissenkerke en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-wissenkerke

Alarminstallatie Wissenkerke installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert bekijkt de melding en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wissenkerke? In dit handige stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wissenkerke.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Wissenkerke?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Noord-Beveland kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 – €1200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Onkosten inclusief installatie: €1075,00 tot €2200,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1850,00 – €2050,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Wissenkerke.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pas, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wissenkerke (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wissenkerke. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Tadrian en Clarius. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Kamperland, Geersdijk, Colijnsplaat en Kats.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Wissenkerke te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Wissenkerke vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In potentie kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, Bosch, Foscam, TP-Link of Netamo, Yale, Arlo, Hombli, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Wissenkerke?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Wissenkerke voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €1300,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie analyseert een operator wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €42,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Wissenkerke.


Postcodegebied: 4490, 4491

Plaats een reactie