Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noord-Beveland

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Noord-Beveland is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we praktische details over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook vergelijk je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Noord-Beveland en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-noord-beveland

Alarminstallatie Noord-Beveland plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Wanneer je dat wil is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt wat er aan de hand is en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noord-Beveland? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie markeer je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noord-Beveland en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Noord-Beveland?

Ontvang gratis offertes van experts uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Noord-Beveland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 – €1500,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 tot +/- €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1800,00 tot €2150,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Noord-Beveland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noord-Beveland (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel tonen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noord-Beveland. Zij werken met gangbare merken als GigaMedia en Optex. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Sluis, Terneuzen, Goes en Borsele.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven handig tips om de opties voor inbraak in Noord-Beveland te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Noord-Beveland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Arlo, Hombli, Netamo, Eve, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Noord-Beveland?

De kosten van een goed alarmsysteem in Noord-Beveland voor thuis liggen ongeveer tussen de €500,00 en €900,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator of er iets aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €40,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €200,00 per unit. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Noord-Beveland.


Postcodegebied: 4490, 4491

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie