Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geersdijk

Dankzij een alarmsysteem in Geersdijk beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp bieden we goede info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Geersdijk en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-geersdijk

Alarminstallatie Geersdijk aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geersdijk? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, SMS, geluidsalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geersdijk en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Geersdijk?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Noord-Beveland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders. Ook heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot wel €1300,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 tot +/- €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1750,00 oplopend tot €2900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Geersdijk.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geersdijk (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel tonen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geersdijk. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als TruVision en Sony. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Oostburg, Groede, Kamperland en Wissenkerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Geersdijk te beperken. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Geersdijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Somfy, Foscam, TP-Link of Eufy, Hombli, Yale, Netamo, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Geersdijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Geersdijk voor thuis liggen tussen de €450,00 en €1175,00. De daadwerkelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, extra services zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen checkt de centralist wat er aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners Bij een noodsituatie Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 en €40,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €225,00 p/stuk. Heb je liever een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera voor €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Geersdijk.


Postcodegebied: 4494

Plaats een reactie