Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geldrop

Door middel van een alarmsysteem in Geldrop kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je uitgebreide details over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Geldrop en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-geldrop

Alarminstallatie Geldrop installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geldrop? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier kom je erachter welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geldrop en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Geldrop?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen uit jouw regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Geldrop-Mierlo kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot +/- €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1750,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €2450,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Geldrop.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geldrop (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel tonen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geldrop. Zij werken met gangbare merken als INIM en Sistec. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Nuenen, Lierop, Leende en Heeze.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen 10 handige tips om de opties voor inbraak in Geldrop te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Geldrop vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, TP-Link, Foscam, EZVIZ + Hombli, Netamo, Arlo, Eve, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Geldrop?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Geldrop voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1400,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, extra services zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker van de meldkamer neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €50,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Liever haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Geldrop.


Postcodegebied: 5563, 5660, 5661, 5662, 5663, 5664, 5665, 5666, 5667

Plaats een reactie