Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bredevoort

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Bredevoort heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp check je handige info over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Bredevoort en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-bredevoort

Alarminstallatie Bredevoort laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Bredevoort? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo maak je een plan welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bredevoort en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De installateur geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Bredevoort?

Ontvang gratis offertes van experts uit de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Aalten hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot +/- €2150,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 tot wel €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €1900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Bredevoort.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bredevoort (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht tonen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bredevoort. Zij werken met gangbare merken als TP-Link en Xteq. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Lichtenvoorde, Vragender, Winterswijk Corle en Winterswijk Brinkheurne.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Bredevoort te verminderen. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Bredevoort vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Foscam, Bosch, Somfy of Yale, Netamo, Eve, Arlo, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Bredevoort?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Bredevoort voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €1500,00. De echte prijs is afhakelijk van het type alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €55,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €175,00 per stuk. Heb je liever haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Bredevoort.


Postcodegebied: 7126

Plaats een reactie