Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vragender

Door het installeren van een alarmsysteem in Vragender kan je met een gerust hart de deur uit. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij uitgebreide info over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Vragender en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-vragender

Alarminstallatie Vragender laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist analyseert de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vragender? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vragender en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Vragender?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Oost Gelre kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot €1350,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1025,00 tot wel €2250,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1250,00 tot wel €3000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Vragender.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vragender (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel ontdek je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vragender. Zij werken met gangbare merken als Venitem en Solo. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Harreveld, Zieuwent, Lichtenvoorde en Bredevoort.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen populaire tips om de opties voor inbraak in Vragender te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Vragender vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link, Somfy of Yale, Eufy, Arlo, Eve, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Vragender?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Vragender voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €875,00. De totaalprijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte als er sprake is van inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €42,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €175,00 per camera. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Vragender.


Postcodegebied: 7134

Plaats een reactie