Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Harreveld

Met een alarmsysteem in Harreveld beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp check je goede details over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop verstrekken we op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Harreveld en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-harreveld

Alarminstallatie Harreveld laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Harreveld? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Harreveld.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Harreveld?

Vraag offertes op bij experts in jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Oost Gelre beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders. Daarbij heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot wel €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1000,00 – €1900,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1950,00 tot wel €2600,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Harreveld.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Harreveld (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Harreveld. Zij kunnen je helpen met merken zoals Bticino en CQR. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Zieuwent, Lievelde, Vragender en Lichtenvoorde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen 10 handige tips om de kans op inbraak in Harreveld te beperken. Of klik door voor meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Harreveld vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, Foscam, TP-Link of Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Harreveld?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Harreveld voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €825,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Op het moment dat er een melding binnenkomt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €150,00 per stuk. Liever een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Harreveld.


Postcodegebied: 7135

Plaats een reactie