Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuw-Vennep

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Nieuw-Vennep beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs doorzoek je goede informatie over de mogelijke systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Nieuw-Vennep en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-nieuw-vennep

Alarminstallatie Nieuw-Vennep plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuw-Vennep? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie kom je erachter welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuw-Vennep en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De specialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Nieuw-Vennep?

Krijg verschillende offertes van installateurs uit de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Haarlemmermeer kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot +/- €1200,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 tot €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1250,00 tot circa €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nieuw-Vennep.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuw-Vennep (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht vind je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuw-Vennep. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Enforcer en Enforcer. Of bekijk bedrijven en installateurs in Burgerveen, Leimuiderbrug, Beinsdorp en Boesingheliede.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Nieuw-Vennep te beperken. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nieuw-Vennep vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Meestal bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, D-Link, TP-Link, Somfy & Eufy, Arlo, Eve, Hombli, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nieuw-Vennep?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuw-Vennep voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1450,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Nieuw-Vennep.


Postcodegebied: 2150, 2151, 2152, 2153

Plaats een reactie