Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Leimuiderbrug

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Leimuiderbrug beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we goede details over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we hier landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Leimuiderbrug en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-leimuiderbrug

Alarminstallatie Leimuiderbrug laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering slaat het alarm aan en krijg je in de app of per sms een melding. Soms is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Leimuiderbrug? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier markeer je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, E-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Leimuiderbrug en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Leimuiderbrug?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit de regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Haarlemmermeer kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene. Verder zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot €1900,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 oplopend tot €1800,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1250,00 tot ongeveer €2350,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Leimuiderbrug.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Leimuiderbrug (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Leimuiderbrug. Zij hebben ervaring met merken als Nedis en Neovo. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Weteringbrug, Abbenes, Burgerveen en Nieuw-Vennep.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Leimuiderbrug te verminderen. Check ook extra informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Leimuiderbrug vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Steeds vaker werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link + Eufy, Eve, Yale, Arlo, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Leimuiderbrug?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Leimuiderbrug voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1500,00. De offerteprijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt een medewerker meteen wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer stelt woningeigenaren op de hoogte wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €52,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera voor €575,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Leimuiderbrug.


Postcodegebied: 2155

Plaats een reactie