Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Burgerveen

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Burgerveen is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs delen wij goede details over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Burgerveen en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-burgerveen

Alarminstallatie Burgerveen aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging gaat vaak een sirene af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Burgerveen? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan markeer je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Burgerveen en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Burgerveen?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Haarlemmermeer hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 oplopend tot €2050,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1550,00 tot €2050,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Burgerveen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Burgerveen (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Burgerveen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Videotec en Convex. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Leimuiderbrug, Weteringbrug, Nieuw-Vennep en Beinsdorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Burgerveen te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Burgerveen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy, TP-Link + Eve, Netamo, Eufy, Hombli, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Burgerveen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Burgerveen voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1000,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en €40,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 p/stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Burgerveen.


Postcodegebied: 2154

Plaats een reactie