Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Amsterdam-Duivendrecht

Door het installeren van een alarmsysteem in Amsterdam-Duivendrecht is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij betrouwbare info over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder bieden we op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Amsterdam-Duivendrecht en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-amsterdam-duivendrecht

Alarminstallatie Amsterdam-Duivendrecht laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch apparaat dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties zal het alarm worden geactiveerd en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional kijkt de melding na en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Amsterdam-Duivendrecht? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Daardoor bepaal je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, SMS, E-mail, geluidsalarm. Een interessante keuze is doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Amsterdam-Duivendrecht en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Amsterdam-Duivendrecht?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Ouder-Amstel kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1700,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot +/- €1850,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bedrade sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot +/- €2900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Amsterdam-Duivendrecht.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Amsterdam-Duivendrecht (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel tonen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Amsterdam-Duivendrecht. Zij werken met gangbare merken als Nauta en Ecoline. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Duivendrecht, Schiphol, Schiphol-Rijk en Den Ilp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je relevante tips de opties voor inbraak in Amsterdam-Duivendrecht te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Amsterdam-Duivendrecht vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy of Netamo, Yale, Hombli, Eufy, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Amsterdam-Duivendrecht?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Amsterdam-Duivendrecht voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €875,00. De precieze prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen checkt de centralist of er iets aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een expert probeert bewoners meteen te bellen bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 & €45,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per camera. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera voor €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Amsterdam-Duivendrecht.


Postcodegebied: 1114

Plaats een reactie