Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gorssel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Gorssel voel je je een stuk veiliger thuis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp check je handige info over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Gorssel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-gorssel

Alarminstallatie Gorssel plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De operator bekijkt de situatie en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gorssel? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gorssel en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Gorssel?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Lochem laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Evenzeer heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 – €1200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €2300,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1400,00 tot en met €2500,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Gorssel.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gorssel (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel delen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gorssel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als TruVision en Zero Wire Interlogix. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Epse, Joppe, Eefde en Rietmolen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Gorssel te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Gorssel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Optioneel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, TP-Link, EZVIZ, Foscam & Arlo, Netamo, Hombli, Eufy, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Gorssel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Gorssel voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1175,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het soort woning, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij overval, inbraak of brand. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 & €55,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij detectie kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €225,00 per unit. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Gorssel.


Postcodegebied: 7213

Plaats een reactie