Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Joppe

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Joppe heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs lees je betrouwbare info over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Joppe en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-joppe

Alarminstallatie Joppe installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij onraad gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Joppe? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier kom je erachter welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Joppe en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Joppe?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Lochem beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1800,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1300,00 tot +/- €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1950,00 – €2200,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Joppe.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, tag, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Joppe (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bekijk je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Joppe. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Xteq en Lobeco. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Kring van Dorth, Harfsen, Epse en Gorssel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je relevante tips de opties voor inbraak in Joppe te verkleinen. Lees ook meer info over Alarmlicht.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Joppe vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een intelligente alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, Somfy, Bosch, EZVIZ & Hombli, Netamo, Eve, Yale, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Joppe?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Joppe voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €525,00 en €975,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het soort alarm, het aantal extra opties zoals camera’s of gasmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij overval, inbraak of brand. Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €30,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Joppe.


Postcodegebied: 7215

Plaats een reactie