Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hellouw

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Hellouw is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we uitgebreide info over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Hellouw en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-hellouw

Alarminstallatie Hellouw installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert ziet direct wat de situatie is en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hellouw? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is extra service van de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hellouw en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Hellouw?

Vraag offertes op bij vakmannen uit de regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente West Betuwe kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €1950,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €2350,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1350,00 oplopend tot €2800,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Hellouw.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hellouw (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hellouw. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Technomax en Solo. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Haaften, Tuil, Herwijnen en Oosterwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Hellouw te beperken. Lees ook meer info over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Hellouw vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Regelmatig werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link, Somfy of Yale, Eve, Netamo, Eufy, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hellouw?

De kosten van een slim alarmsysteem in Hellouw voor thuis liggen ongeveer tussen de €375,00 en €950,00. De echte prijs is afhakelijk van het type alarm, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 & €37,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 p/stuk. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Hellouw.


Postcodegebied: 4174

Plaats een reactie