Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Haaften

Dankzij een alarmsysteem in Haaften heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp lees je goede informatie over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook check je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Haaften en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-haaften

Alarminstallatie Haaften installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Haaften? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan weet je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Haaften en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Haaften?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente West Betuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. Daarnaast heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot wel €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €925,00 tot €2250,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot circa €2750,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Haaften.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, pas, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Haaften (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Toch, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht delen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Haaften. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Eurosafe en Invoxia. Of bekijk bedrijven en installateurs in Tuil, Waardenburg, Hellouw en Herwijnen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Haaften te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Camerabewaking.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Haaften vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In potentie heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, TP-Link, Somfy, Foscam + Eufy, Eve, Hombli, Arlo, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Haaften?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Haaften voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de extra opties zoals camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €50,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, e-mail, SMS, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Haaften.


Postcodegebied: 4175

Plaats een reactie