Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herwijnen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Herwijnen beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs bieden we handige info over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Herwijnen en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-herwijnen

Alarminstallatie Herwijnen installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional bekijkt de melding en waarschuwt de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Herwijnen? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ramen en deuren voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, SMS, E-mail, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herwijnen.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Herwijnen?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente West Betuwe kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 oplopend tot €2000,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 tot €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot circa €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Herwijnen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herwijnen (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herwijnen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Recommand en Carrier. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Hellouw, Haaften, Oosterwijk en Heukelum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Herwijnen te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Herwijnen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Dikwijls kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Yale, Hombli, Eufy, Arlo, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Herwijnen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Herwijnen voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €925,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten checkt de centralist of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €37,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een set met analoge camera’s, vanaf €250,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Herwijnen.


Postcodegebied: 4170, 4171

Plaats een reactie