Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Teeffelen

Door het installeren van een alarmsysteem in Teeffelen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. In onze keuzehulp doorzoek je praktische details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook bekijk je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Teeffelen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-teeffelen

Alarminstallatie Teeffelen installeren

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een foute beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Teeffelen? In ons speciale stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan weet je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Teeffelen en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Teeffelen?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Oss gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 oplopend tot €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €1800,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1100,00 tot circa €2900,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Teeffelen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Teeffelen (maart 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Teeffelen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als TP-Link en Axis. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Lithoijen, Lith, Oijen en Nuland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven relevante tips de kans op inbraak in Teeffelen te verminderen. Lees ook meer info over Bewegingsmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Teeffelen vergelijken in maart 2024

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Meestal kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Bosch, EZVIZ, D-Link + Hombli, Eve, Yale, Eufy, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Teeffelen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Teeffelen voor thuis liggen tussen de €425,00 en €1425,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis checkt de centralist wat er rondom het huis gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Zoek je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera voor €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Teeffelen.


Postcodegebied: 5395

Plaats een reactie