Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heukelum

Met een alarmsysteem in Heukelum beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp check je populaire informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Heukelum en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-heukelum

Alarminstallatie Heukelum plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heukelum? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heukelum en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Heukelum?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente West Betuwe kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. Ook zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot +/- €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1650,00 oplopend tot €1900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Heukelum.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heukelum (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht bieden wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heukelum. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Xmarker en Hemmink. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Oosterwijk, Herwijnen, Deil en Enspijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen populaire tips om de kans op inbraak in Heukelum te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Heukelum vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, TP-Link, Somfy, EZVIZ of Arlo, Yale, Netamo, Hombli, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heukelum?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Heukelum voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1150,00. De exacte prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €30,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Wil je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Heukelum.


Postcodegebied: 4161

Plaats een reactie