Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem West Betuwe

Met een alarmsysteem in West Betuwe beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je uitgebreide info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in West Betuwe en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-west-betuwe

Alarminstallatie West Betuwe aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in West Betuwe? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, SMS, geluidsalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in West Betuwe en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in West Betuwe?

Ontvang gratis offertes van specialisten uit de buurt

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente West Betuwe beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot €1750,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €1175,00 tot ongeveer €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in West Betuwe.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in West Betuwe (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel check je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in West Betuwe. Zij werken met gangbare merken als TruVision en GO. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Gorinchem, Giessenlanden, Vijfheerenlanden en Culemborg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in West Betuwe te limiteren. Lees ook meer info over Meldkamer.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf West Betuwe vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Vaak werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, EZVIZ, TP-Link, Foscam + Arlo, Eve, Hombli, Yale, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in West Betuwe?

De kosten van een slim alarmsysteem in West Betuwe voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €1450,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen controleert een centralist wat de situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert waarschuwt de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €30,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur West Betuwe.


Postcodegebied: 4190, 4191

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie