Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Asperen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Asperen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we populaire informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder check je op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Asperen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-asperen

Alarminstallatie Asperen laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Asperen? Hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, SMS, lichtalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Asperen en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Asperen?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente West Betuwe gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot €1650,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1000,00 – €1850,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1550,00 tot +/- €2400,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Asperen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Asperen (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel delen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Asperen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Salvus en Sony. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Acquoy, Rhenoy, Schoonrewoerd en Leerdam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Asperen te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Asperen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij faciliteren een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Somfy, Bosch, Foscam, EZVIZ + Netamo, Arlo, Eufy, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Asperen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Asperen voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1475,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk checkt de centralist wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per stuk. Liever een systeem met HD-beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Asperen.


Postcodegebied: 4147

Plaats een reactie