Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Rhenoy

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Rhenoy beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je populaire info over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Rhenoy en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-rhenoy

Alarminstallatie Rhenoy aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional kijkt direct mee en waarschuwt de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Rhenoy? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Rhenoy en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Rhenoy?

Vraag offertes op bij experts uit jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente West Betuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot wel €2050,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot wel €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1800,00 tot +/- €2750,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Rhenoy.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Rhenoy (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Rhenoy. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Wertheim en Holland Safety. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Beesd, Gellicum, Acquoy en Asperen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Rhenoy te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Rhenoy vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een slimme alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, TP-Link, EZVIZ, Foscam & Netamo, Eufy, Hombli, Yale, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Rhenoy?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Rhenoy voor thuis liggen ongeveer tussen de €375,00 en €1225,00. De exacte prijs is afhakelijk van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €30,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Rhenoy.


Postcodegebied: 4152

Plaats een reactie