Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lansingerland

Door middel van een alarmsysteem in Lansingerland is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij betrouwbare details over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Lansingerland en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-lansingerland

Alarminstallatie Lansingerland laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist analyseert de situatie en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lansingerland? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier ontdek je welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor extra service van de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lansingerland en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Lansingerland?

Vergelijk tarieven van experts uit jouw regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Lansingerland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot wel €1750,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €900,00 tot ongeveer €1650,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2450,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Lansingerland.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lansingerland (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lansingerland. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Bticino en Fire King. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Westland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Lansingerland te beperken. Of klik door voor meer informatie over Camerabewaking.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Lansingerland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Vaak kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy + Arlo, Eve, Netamo, Eufy, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Lansingerland?

De kosten van een goed alarmsysteem in Lansingerland voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €1475,00. De precieze prijs komt tot stand door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en €32,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €250,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €600,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Lansingerland.


Postcodegebied: 2661, 2665

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie