Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bergschenhoek

Door het installeren van een alarmsysteem in Bergschenhoek verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je populaire info over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Bergschenhoek en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-bergschenhoek

Alarminstallatie Bergschenhoek laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bergschenhoek? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier markeer je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bergschenhoek en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Bergschenhoek?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Lansingerland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1600,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1100,00 tot €2200,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1600,00 tot ongeveer €2900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Bergschenhoek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bergschenhoek (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bergschenhoek. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Venitem en Videotec. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Bleiswijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs en Delfgauw.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Bergschenhoek te beperken. Of klik door voor meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Bergschenhoek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy & Eve, Eufy, Hombli, Arlo, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Bergschenhoek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Bergschenhoek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €1450,00. De totaalprijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het soort woning, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator waarschuwt de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per stuk. Liever een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera vanaf €475,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Bergschenhoek.


Postcodegebied: 2660, 2661, 2662

Plaats een reactie