Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wagenberg

Dankzij een alarmsysteem in Wagenberg beveilig je jouw huis tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp bieden we goede details over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook check je op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Wagenberg en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-wagenberg

Alarminstallatie Wagenberg aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een signalering zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist analyseert de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wagenberg? In dit handige stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Daardoor kom je erachter welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wagenberg.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Wagenberg?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs uit jouw regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Drimmelen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1350,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 tot wel €1800,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot en met €2000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Wagenberg.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wagenberg (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de tabel hieronder bieden wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wagenberg. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Eurosafe en Pikt-O-Norm. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Teteringen, Ulvenhout, Terheijden en Prinsenbeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Wagenberg te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Wagenberg vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Meestal bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link & Eve, Netamo, Arlo, Eufy, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Wagenberg?

De kosten van een slim alarmsysteem in Wagenberg voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €1225,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Wagenberg.


Postcodegebied: 4845

Plaats een reactie