Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ulvenhout

Door middel van een alarmsysteem in Ulvenhout kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp vind je handige details over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Ulvenhout en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-ulvenhout

Alarminstallatie Ulvenhout laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een ongewone beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ulvenhout? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ulvenhout.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Ulvenhout?

Krijg verschillende offertes van experts in direct regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Breda kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Tevens heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot wel €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Investering inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1750,00 tot en met €2250,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Ulvenhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ulvenhout (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht tonen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ulvenhout. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als X-Gen en VARTA. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Bavel, Dorst, Teteringen en Wagenberg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Ulvenhout te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Ulvenhout vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ + Eufy, Netamo, Yale, Arlo, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Ulvenhout?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ulvenhout voor thuis liggen tussen de €550,00 en €875,00. De exacte prijs is afhakelijk van het soort systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €37,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €225,00 p/stuk. Wil je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera voor €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Ulvenhout.


Postcodegebied: 4850, 4851

Plaats een reactie