Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Heurne

Door te kiezen voor een alarmsysteem in De Heurne beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp tonen wij praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in De Heurne en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-de-heurne

Alarminstallatie De Heurne installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Heurne? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan maak je een plan welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, E-mail, SMS, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Heurne en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in De Heurne?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Aalten houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot €1800,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1025,00 – €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1200,00 tot ongeveer €3000,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in De Heurne.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Heurne (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel vind je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Heurne. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Carrier en Intersteel. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Winterswijk Meddo, Winterswijk Huppel, Dinxperlo en Breedenbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in De Heurne te beperken. Of klik door voor meer informatie over Stil alarm.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf De Heurne vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een ingenieuze alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link of Yale, Eve, Hombli, Arlo, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in De Heurne?

De kosten van een goed alarmsysteem in De Heurne voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1450,00. De offerteprijs wordt gekenmerkt door het type alarm, de additionele services zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten checkt de centralist wat er precies gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur De Heurne.


Postcodegebied: 7095

Plaats een reactie