Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Winterswijk Meddo

Door het installeren van een alarmsysteem in Winterswijk Meddo beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je betrouwbare details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Winterswijk Meddo en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-winterswijk-meddo

Alarminstallatie Winterswijk Meddo laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Winterswijk Meddo? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Een interessante keuze is een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Winterswijk Meddo.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Winterswijk Meddo?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in de buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Winterswijk gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Ook dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1300,00 tot ongeveer €1900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Winterswijk Meddo.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Winterswijk Meddo (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel delen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Winterswijk Meddo. Zij hebben ervaring met merken als Intersteel en Samsung. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Winterswijk Huppel, Winterswijk Ratum, De Heurne en Dinxperlo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen handig tips om de kans op inbraak in Winterswijk Meddo te beperken. Of klik door voor meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Winterswijk Meddo vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam + Arlo, Yale, Eve, Eufy, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Winterswijk Meddo?

De kosten van een slim alarmsysteem in Winterswijk Meddo voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €800,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het aantal kamers, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen controleert een centralist wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €50,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per camera. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €625,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Winterswijk Meddo.


Postcodegebied: 7104

Plaats een reactie