Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwpoort

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Nieuwpoort beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we handige info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuwpoort en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-nieuwpoort

Alarminstallatie Nieuwpoort laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwpoort? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan maak je een plan welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er bestaan meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwpoort en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nieuwpoort?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Molenlanden gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €1200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 tot +/- €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 tot wel €2500,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Nieuwpoort.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwpoort (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel ontdek je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwpoort. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Bosch en BTG. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Langerak, Waal, Groot-Ammers en Kinderdijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Nieuwpoort te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwpoort vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, Foscam, TP-Link, Bosch of Yale, Eufy, Eve, Netamo, Hombli.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nieuwpoort?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuwpoort voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1075,00. De exacte prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt de medewerker wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist waarschuwt de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €40,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Nieuwpoort.


Postcodegebied: 2965

Plaats een reactie