Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kinderdijk

Dankzij een alarmsysteem in Kinderdijk verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp check je goede details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Kinderdijk en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-kinderdijk

Alarminstallatie Kinderdijk aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kinderdijk? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Zo weet je welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kinderdijk en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Kinderdijk?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Molenlanden houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €1250,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €925,00 tot €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot ongeveer €1900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Kinderdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kinderdijk (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kinderdijk. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Bosch en Ramcro. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Groot-Ammers, Nieuwpoort, Streefkerk en Nieuw-Lekkerland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kinderdijk te limiteren. Lees ook meer info over Brandblusser.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kinderdijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Mogelijk kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch, TP-Link + Yale, Arlo, Eve, Eufy, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kinderdijk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Kinderdijk voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1375,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, de aanvullende diensten zoals camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en +/- €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per aansluiting. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Kinderdijk.


Postcodegebied: 2960, 2961

Plaats een reactie