Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuw-Lekkerland

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Nieuw-Lekkerland verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp tonen wij goede details over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend check je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuw-Lekkerland en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-nieuw-lekkerland

Alarminstallatie Nieuw-Lekkerland laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De centralist bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuw-Lekkerland? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuw-Lekkerland en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Nieuw-Lekkerland?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Molenlanden kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling. Daarbij moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot +/- €1250,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €1600,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €2850,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nieuw-Lekkerland.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuw-Lekkerland (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuw-Lekkerland. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als IIyama en Solo. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Streefkerk, Kinderdijk, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuw-Lekkerland te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuw-Lekkerland vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij bieden een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Optioneel bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, TP-Link, Somfy, Foscam + Hombli, Netamo, Arlo, Eve, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuw-Lekkerland?

De kosten van een goed alarmsysteem in Nieuw-Lekkerland voor thuis liggen tussen de €325,00 en €975,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de extra opties zoals een beveiligingscamera of brandmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een professional neemt contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €40,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, SMS, e-mail, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €200,00 per stuk. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Nieuw-Lekkerland.


Postcodegebied: 2957

Plaats een reactie