Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ochten

Door middel van een alarmsysteem in Ochten schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je handige info over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Ochten en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-ochten

Alarminstallatie Ochten laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ochten? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan weet je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ochten en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Ochten?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit de regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Neder-Betuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot €1850,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 – €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1800,00 tot ongeveer €2100,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Ochten.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ochten (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ochten. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Panasonic en SMP. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in IJzendoorn, Echteld, Opheusden en Kesteren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Ochten te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Alarmlicht.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Ochten vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, Somfy, Bosch, EZVIZ + Arlo, Hombli, Eufy, Netamo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Ochten?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ochten voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1150,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen in het geval van een inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera vanaf €400,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Ochten.


Postcodegebied: 4050, 4051

Plaats een reactie