Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kesteren

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kesteren verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Kesteren en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-kesteren

Alarminstallatie Kesteren laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kesteren? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor markeer je welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kesteren.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Kesteren?

Vraag offertes op bij vakmannen in de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Neder-Betuwe beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders. Ook heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €2000,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1175,00 tot ongeveer €1600,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot €1950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Kesteren.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kesteren (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kesteren. Zij hebben ervaring met merken als Recommand en Western Digital. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Opheusden, Ochten, Lienden en Ommeren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kesteren te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Kesteren vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, EZVIZ, D-Link, Somfy & Yale, Hombli, Eufy, Eve, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kesteren?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Kesteren voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1100,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type installatie, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert neemt contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per aansluiting. Heb je liever een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera voor €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Kesteren.


Postcodegebied: 4040, 4041

Plaats een reactie