Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lienden

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Lienden schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp lees je praktische info over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Lienden en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-lienden

Alarminstallatie Lienden laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lienden? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie bepaal je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, SMS. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lienden en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Lienden?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit jouw regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Buren houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1350,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €2000,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bedrade onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1300,00 – €2600,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Lienden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lienden (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lienden. Zij werken met gangbare merken als Secu en VanderBilt. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Kesteren, Opheusden, Ommeren en Ingen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Lienden te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Lienden vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link, Foscam of Netamo, Hombli, Eufy, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Lienden?

De kosten van een slim alarmsysteem in Lienden voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1300,00. De echte prijs is afhakelijk van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert checkt de centralist of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte bij een noodgeval D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €200,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Lienden.


Postcodegebied: 4033

Plaats een reactie