Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nes

Met een alarmsysteem in Nes beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we goede info over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Nes en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-nes

Alarminstallatie Nes laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en ontvang jij op je telefoon een melding. Indien gewenst wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de situatie en waarschuwt de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nes? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier bepaal je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nes en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Nes?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Ameland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Tevens dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 – €1600,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 oplopend tot €1850,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €2750,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nes.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nes (november 2023)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nes. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als TruVision en Aver. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Buren, Blije, Ballum en Hollum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Nes te limiteren. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nes vergelijken in november 2023

In de provincie Provincie Friesland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Bosch, EZVIZ, Foscam + Eufy, Eve, Yale, Arlo, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nes?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nes voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1350,00. De offerteprijs komt tot stand door het type installatie, de aanvullende diensten zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er precies gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €200,00 per camera. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Nes.


Postcodegebied: 9163

Plaats een reactie