Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nissewaard

Met een alarmsysteem in Nissewaard verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij praktische informatie over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder bieden we op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Nissewaard en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-nissewaard

Alarminstallatie Nissewaard installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nissewaard? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier weet je welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nissewaard en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Nissewaard?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Nissewaard kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders. Tevens heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €800,00 – €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 tot +/- €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1450,00 tot ongeveer €2250,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Nissewaard.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nissewaard (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nissewaard. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Kenwei en Firex. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Hellevoetsluis, Brielle, Albrandswaard en Maassluis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Nissewaard te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Nissewaard vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, Bosch, EZVIZ, Foscam of Arlo, Hombli, Yale, Netamo, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nissewaard?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nissewaard voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €55,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Nissewaard.


Postcodegebied: 3214

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie