Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hekelingen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Hekelingen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Hekelingen en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-hekelingen

Alarminstallatie Hekelingen installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij onraad gaat het alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een expert kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Hekelingen? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo markeer je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hekelingen en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Hekelingen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Nissewaard houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 oplopend tot €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1350,00 – €2000,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Hekelingen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hekelingen (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hekelingen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Flame en Musdo. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Geervliet, Simonshaven, Spijkenisse en Maasvlakte Rotterdam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Hekelingen te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hekelingen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Doorgaans bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy & Yale, Eve, Netamo, Arlo, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Hekelingen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Hekelingen voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €925,00. De precieze prijs komt tot stand door het gekozen systeem, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator zoekt meteen contact met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €200,00 per camera. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera voor €400,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Hekelingen.


Postcodegebied: 3205, 3209

Plaats een reactie