Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Spijkenisse

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Spijkenisse verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. In onze keuzehulp vind je goede info over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook bieden we op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Spijkenisse en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-spijkenisse

Alarminstallatie Spijkenisse laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert controleert het signaal en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Spijkenisse? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor extra service van een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Spijkenisse.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De expert geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Spijkenisse?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit de regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Nissewaard hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Tevens zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €1900,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1850,00 tot +/- €2500,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Spijkenisse.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Spijkenisse (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Spijkenisse. Zij hebben ervaring met merken als Sentrol en JSC Merseta. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Hekelingen, Geervliet, Maasvlakte Rotterdam en Europoort Rotterdam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Spijkenisse te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Spijkenisse vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy, Foscam of Netamo, Eve, Hombli, Yale, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Spijkenisse?

De kosten van een slim alarmsysteem in Spijkenisse voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €1475,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €30,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per unit. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Spijkenisse.


Postcodegebied: 3199, 3200, 3201, 3202, 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208

Plaats een reactie