Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vledderveen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Vledderveen kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je praktische details over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste check je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Vledderveen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-vledderveen

Alarminstallatie Vledderveen laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional analyseert de melding en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vledderveen? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, E-mail, telefonische oproep, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vledderveen en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Vledderveen?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Stadskanaal kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 oplopend tot €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 – €1800,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 – €2300,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Vledderveen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vledderveen (november 2023)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vledderveen. Zij werken met gangbare merken als Enforcer en BTG. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Onstwedde, Hoogezand, Mussel en Musselkanaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen populaire tips om de opties voor inbraak in Vledderveen te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Vledderveen vergelijken in november 2023

In de provincie Provincie Groningen leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een effectieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ, Foscam + Eve, Hombli, Arlo, Yale, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Vledderveen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Vledderveen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €850,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert analyseert een operator of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en +/- €30,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per stuk. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Vledderveen.


Postcodegebied: 9585

Plaats een reactie