Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint Maartensbrug

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Sint Maartensbrug is jouw woning dag en nacht beveiligd. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je praktische details over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Sint Maartensbrug en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-sint-maartensbrug

Alarminstallatie Sint Maartensbrug laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint Maartensbrug? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor weet je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint Maartensbrug en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Sint Maartensbrug?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in direct regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Schagen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot ongeveer €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Sint Maartensbrug.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint Maartensbrug (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint Maartensbrug. Zij werken met gangbare merken als Royal Safe en Ajax. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Sint Maartensvlotbrug, Burgerbrug, Schagerbrug en Warmenhuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Sint Maartensbrug te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Sint Maartensbrug vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, TP-Link, Somfy, D-Link + Arlo, Eufy, Netamo, Eve, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Sint Maartensbrug?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Sint Maartensbrug voor thuis liggen tussen de €450,00 en €1275,00. De precieze prijs komt tot stand door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis checkt de centralist of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Sint Maartensbrug.


Postcodegebied: 1752

Plaats een reactie