Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neerkant

Met een alarmsysteem in Neerkant verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we uitgebreide info over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Neerkant en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-neerkant

Alarminstallatie Neerkant plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Neerkant? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neerkant.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Neerkant?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Deurne gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Onkosten inclusief installatie: €1225,00 tot €2150,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot €2900,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Neerkant.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, ID, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neerkant (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neerkant. Zij hebben ervaring met merken als ABI en IIyama. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Helenaveen, Bakel, Liessel en Vlierden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Neerkant te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Neerkant vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, Somfy, Foscam, D-Link + Eve, Netamo, Hombli, Arlo, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Neerkant?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Neerkant voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €1125,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per camera. Voorkeur voor haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €500,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Neerkant.


Postcodegebied: 5758

Plaats een reactie