Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint-Annaland

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Sint-Annaland voel je je een stuk veiliger thuis. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp check je goede details over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop verstrekken we op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Sint-Annaland en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-sint-annaland

Alarminstallatie Sint-Annaland installeren

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint-Annaland? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan weet je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint-Annaland.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De expert geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Sint-Annaland?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Tholen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €725,00 – €2100,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1300,00 – €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1650,00 tot ongeveer €2100,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Sint-Annaland.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint-Annaland (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint-Annaland. Zij hebben ervaring met merken als Secu en Copper Safety. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Oud-Vossemeer, St. Willebrord, Stavenisse en Sint-Maartensdijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Sint-Annaland te beperken. Lees ook meer info over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Sint-Annaland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam, TP-Link of Eufy, Netamo, Hombli, Arlo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Sint-Annaland?

De kosten van een slim alarmsysteem in Sint-Annaland voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €975,00. De totaalprijs komt tot stand door het type installatie, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €55,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €300,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Sint-Annaland.


Postcodegebied: 4697

Plaats een reactie