Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oud-Vossemeer

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Oud-Vossemeer beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs vind je praktische details over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Oud-Vossemeer en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-oud-vossemeer

Alarminstallatie Oud-Vossemeer installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oud-Vossemeer? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor maak je een plan welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oud-Vossemeer en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Oud-Vossemeer?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Tholen kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. In aanvulling daarop moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot €2000,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2750,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oud-Vossemeer.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, tag, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oud-Vossemeer (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oud-Vossemeer. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Secu en Suprema. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in St. Willebrord, Sprundel, Sint-Annaland en Stavenisse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Oud-Vossemeer te beperken. Check ook extra informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Oud-Vossemeer vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Doorgaans heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Bosch, D-Link, TP-Link & Netamo, Yale, Eufy, Hombli, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Oud-Vossemeer?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Oud-Vossemeer voor thuis liggen gemiddeld tussen de €475,00 en €925,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de additionele services zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 & €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 per unit. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €575,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Oud-Vossemeer.


Postcodegebied: 4697, 4698

Plaats een reactie